Hulp nodig? 0115-724995
Terug naar Productaanbod

BHV herhaling (E-Learning + praktijk)

Leerdoel:
Na afloop van de training kan de deelnemer de algemene hulpverleningsregels toepassen, is bekend met de regels voor melden en alarmeren en met de communicatiemiddelen die in het bedrijf worden gebruik, is bekend met de uitgangspunten van de eerste Hulp en weet hoe te handelen bij brand en/ of ontruiming.

Inhoud:
De training wordt verzorgd conform de eisen die het NIBHV stelt en is inclusief lesmateriaal en het gebruik van oefen en leermiddelen. De training bestaat uit een e-learning in combinatie met praktijktraining waarin alle onderdelen van de basisopleiding worden opgefrist en de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bedrijfshulpverlening worden behandeld.  Op deze wijze blijft de Bedrijfshulpverlener bekwaam om de eerder opgedane vaardigheden op de juiste wijze uit te kunnen blijven voeren

Methode:
Door middel van een E-learning (zelfstudie) kunt u de lesstof oefenen. U ontvangt hiervoor een link om in te loggen. Voorstudie m.b.v. de e-learning is een vereiste om deel te nemen aan het praktijkdeel en de cursustijd te kunnen beperken. Daarnaast zal er een praktijkdeel gevolgd worden. het afronden van de e-learning is een vereiste om aan het praktijkdeel te mogen deelnemen.

Duur: 
E-learning vooraf: circa 4 uur
Praktijktraining : 4 uur
Toets theorie: 0.5 uur

 Certificaat en geldigheidsduur:
NIBHV herhaalcertificaat en legitimatiepas Bedrijfshulpverlener. Na het volgen van de bijscholing is het diploma Bedrijfshulpverlener met een jaar verlengd.

Annulering:
Tot 14 dagen voor aanvang van de cursus is annulering mogelijk. Na deze periode kunnen de cursusgelden niet worden gerestitueerd. Vervanging door een deelnemer uit hetzelfde bedrijf blijft uiteraard mogelijk.

 

Aankomende cursusdata

Maandag 2 september 2024 Over 99 dagen
BHV herhaling (E-Learning + praktijk) Ochtend Terneuzen
€ 160,00 excl. btw
Selecteer 4 plaatsen over
    Datum Tijd Omschrijving Locatie
    Maandag 2 september 2024 08:00-12:00 Ochtend CO3 Campus
Woensdag 20 november 2024
BHV herhaling (E-Learning + praktijk) Middag Terneuzen
€ 160,00 excl. btw
Selecteer 9 plaatsen over
    Datum Tijd Omschrijving Locatie
    Woensdag 20 november 2024 13:00-17:00 Middag CO3 Campus

Geen geschikte data gevonden?